Nejnovější recenze ze sekce GPS mapy
- nic jsem nedostal a ani se pořádně od vás nic nedozvěděl
nevím co bych napsa, informace o objednávce z vaší strany nesmyslné
- strčím kartu a jedu!!!
doporučím všem,je to bez problémů!!!
- Vše funguje
- Dostal jsem SD kartu bez originálního balení. Nevím, jestli to není pouze černá kopie originálu.
Produkt je OK. Nevím, co si myslet o pravosti produktu
- přehledné a lepší mapy
levné a perfektní
pokud máte staré mapy, tak si to kupte, ale hledejte dobrou cenu. Rozpětí je 1000-2500Kč za stejný produkt.
- Každý čtvrt roku si můžu aktualizovat mapu v navigaci.
Měl jsem staré mapy v navigaci a tento produkt mi umožní aktualizaci po dobu 1 roku, a to mi vyhovuje.
- Nic.
- To same jako stara verzie. Nic noveho, bohuzel.
Nedoporucuji to.
Funguje bez problému, žádné komplikace
- dnes už navigace není přepych ale nutnost
vše O:K:
- Evropské mapy k navigaci zakoupené v USA.
- Drahé, pouze jedna aktualizace.
Nutno nainstalovat na PC, pak možno stáhnout požadované segmenty.
Zahrnuje i Ukrajinu a Bělorusko, asi ne v detailu. Obsahuje i Island, Ostrovy v středozemním moři a Kanárské ostrovy.
Program Base Camp je katastrofální, použitelnost nulová.
- jednoducha instalace map.
- nemam nic proti
celkove vyborny!
- Bezkonkurenční cena.
- Vstřícná komunikace.
O koupi rozhodla naprosto bezkonkurenční cena Navigon FreshMap.. V prvních okamžicích jsem se obával, že půjde o podvod, ale slušňáci ještě nevymřeli.
Chválím rychlou a vyčerpávající odpověď na můj dotaz k produktu.
Dopis s kódovým kupónem dorazil naprosto v pořádku, jen si myslím, že není nutné jej zasílat jako balíček - poštovné by tak mohlo být levnější.
Jednoznačně doporučuji jako hozenou rukavici obchodníkům s cenami takřka dvojnásobnými.
- přehledná na počítači,zobrazení průrev a jiných nerovností,dva kilomety za hranice
- na navigaci přehledná jen při velkém přiblížení,chybějící hospody na vesnici atd.při vytváření trasy na počítači nejde trasování na turistických trasách,pěšinách-neroutovaných cestách.Takže máte turistickou navigaci do které se může zadávat trasa pro turisty jen v režimu tužka,takové pracné vytváření omalovánek vás přestane rychle bavit.toto je velká chyba.
Turistická navigace která není pro turisty.Nemožnost zadávat trasy po turistických trasách ji odsunuje na přístoj který v přírodě mohu použít jen pro informaci-kde jsem ale né pro navigaci.Dále třeba popiska že na obecnym úřadě je i soud........Tvrzení že třeba Nový Malín nemá hospodu přitom jich má snad pět......Při oddálení na navigaci ,abych dostal přehled o širším okolí se změní na cosi hnědozeleného......
Velmi dobré
zatím mi došlo vše, co jsem si objednal
- Oproti původní mapě, je mnohem jednodušší orientace při ovládaní navigace.
- Zatím nevím.
Jsem spokojen, i když za tuto cenu jsem mohl mít pomalu celou navigaci novou. Díky .
- bezproblémová instalace
Určitě doporučuji, ale bylo by lepší kdyby produkt nebyl omezen časově , ale počtem aktualizací (4x)
- seriozní nabídka
- bohužel, zasílám zpět k reklamaci
zřejmě zde zafungoval jeden z Murphyho zákonů,že se mi zrovna dostala do rukou nefunkční paměťová karta. Nelze načíst v navigaci ani v počítači. Zkoušeno více způsoby: přes přiloženou redukci na standardní velikost SD karty, tak i přes USB čtečku mikro SD Kant Kingston. Zřejmě se vloudil nějaký šotek a vzniklo nedopatření, které se dá asi odstranit, zásilku posílám zpět k vyřízení reklamace. Potom se rozhodnu, zda budu doporučovat v dobrém slova smyslu širokému okruhu svých známých, nebo se budu stydět a taktně před každým pomlčím, že jsem si naběhl.
- Konec starostí s neaktuální mapou.
- Cena produktu v prodejnách výrobce je neúměrně vysoká.
- Stále dost nepřesností a chybějících dat oproti mapám na webu.
Mapu lze použít pro hrubou orientaci, nikoliv však k detailnímu naplánování pěších tras.
Cena za tuto nabídku je příliš vysoká.
Produkt bych pro pěší turistiku rozhodně nedoporučil.
- Jednoduché uživatelské rozhraní
- Grafika
- Možnosti nastavení
Mezi slepými jednooký král...
Zobrazuji 61 - 80 ze 132 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...7 Další »